Mijn dochter is inmiddels 4 jaar geworden en begint zich steeds meer te interesseren voor letters en cijfers, en wat is er nu leuker dan met letters spelen om zo je eigen naam te maken!

Het haakpatroon is opgebouwd zoals normaal een amigurimi knuffeltje gehaakt zou worden, er wordt begonnen met een magische ring of met een lossenketting, waarna de toeren spiraalsgewijs gehaakt worden volgens het patroon. Hierdoor hoeft er niets vastgenaaid te worden, en hoeft alleen het laatste uiteinde weggewerkt te worden.

Met deze gehaakte letters kan natuurlijk ook perfect een kraamkado gemaakt worden, of als je met meerdere draden of dikkere draad haakt een leuk kussen voor op de kinderkamer!

De letters kunnen per stuk aangeschaft worden, hoe meer je er koopt hoe goedkoper ze per stuk worden. Wanneer je alle letters wilt kun je ook een volledige set patronen kopen waar alle letters in staan.

Binnenkort wil ik ook nog beginnen aan alle cijfers, maar er liggen nog zo veel leuke projecten op de plank dat deze nog even moeten wachten.

Door Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *