Over mij

Hallo allemaal, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Ik ben Ilse, ben linkshandig, en aangezien het spreekwoord “2 linkerhanden hebben” voor mij dus niet klopt, is dit mijn motto:

Ik heb 2 linkerhanden, maar ben toevallig links.”

In het dagelijks leven ben ik productontwerper van kunststof verpakkingen, maar in mijn vrije tijd ben ik vaak met nog meer creatieve projectjes bezig. 

Sinds de geboorte van onze dochter ben ik steeds meer aan het haken gegaan, waarbij ik steeds vaker mijn eigen patronen ben gaan ontwerpen. Hierdoor is het idee ontstaan om deze blog te beginnen, om al deze patronen met de rest van de wereld te kunnen delen. De patronen staan in het Nederlands en Engels op Ravelry. 

Naast het haken ben ik ook vaak met allerlei andere creatieve dingen bezig zoals, breien, naaien, tekenen, koken/bakken en ook 3D printen. Uiteindelijk zullen over alle onderwerpen blogs verschijnen, al zal het grootste gedeelte waarschijnlijk bestaan uit haakpatronen. 

Je kunt me ook volgen via Instagram, Pinterest en natuurlijk Ravelry. Via Instagram deel ik ook nog regelmatig work-in-progress foto’s.